SIAM HOUSE

SIAM HOUSE Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Siam House. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 21:53 Top eten, top bezorging
1 jul 2022 om 18:57 Normaal is de kip mals, maar nu was het taai en zaten er zelfs harde onkauwbare stukken bij. Het smaakte niet vers. Veel slechter dan we van Siam House gewend zijn. Indicatie bezorgtijd klopte niet!
28 jun 2022 om 19:53 Eten was lekker maar veel te pittig voor een 'licht pittig' gerecht. Mijn hele hoofd stond in de fik.
24 jun 2022 om 19:29 Eten goed en lekker als altijd. Alleen was het vlees niet goed warm dit keer. De rijst wel.
23 jun 2022 om 13:33 Eten was een teleurstelling. Het waren voornamelijk noedels/rijst en nauwelijks groente, saus of vlees. Heel erg jammer.
21 jun 2022 om 21:35 Super lekker eten en snelle bezorging
16 jun 2022 om 16:06 It never arrived. They tried to scam us. I called them 6!!!! Times and they keep on lying. If I will not get my money back This will get consequences. We are waiting 2 hours at the area and they just did not get it.
9 jun 2022 om 19:22 Overheerlijk. Ik als Liefhebber van Thais eten was onder de indruk van de smaak. Absolute aanrader.
5 jun 2022 om 20:41 Het eten was heerlijk!
29 mei 2022 om 21:17 Altijd heerlijk vers! Snel geleverd ook op zondag
27 mei 2022 om 20:02 Bestelling duurde 90 minuten voordat het kwam. Het eten smaakte redelijk.
27 mei 2022 om 19:27 Het blijft lekker ...